Localització

Li indiquem diverses maneres d’arribar a l’Hotel Miramar. Si tingués cap dubte o necessités algun aclariment, pot posar-se en contacte amb nosaltres:

  • Phone +34 933 840 311
  • Email
  • Contacto

 Coordenades GPS

Adreça: Santa Madrona, 60. Badalona (Barcelona)
Coordenades GPS: N: 41.45021 – E: 2.253612

Indicacions per arribar a Badalona

Des de França (AP-7)

Vostè circula per l’AP-7. A uns 50 km de Barcelona, a l’alçada de Granollers, prengui la direcció C-60 cap a Mataró. Abans d’arribar a la ciutat de Mataró incorpori’s a l’autopista C-32, direcció Barcelona. Més endavant, seguir en direcció Barcelona Glòries i després trobarà la primera sortida de Badalona (sortida 213), indicada com a Badalona-Mollet.

Des de Madrid, Zaragoza, Lleida (AP-2, AP-7) o València (AP-7) pel peatge de Martorell

Vostè circula per l’ AP-7 o l’AP-2. Abans d’entrar a Barcelona prengui la direcció Ronda Litoral, com si anés al port. Creuar tot Barcelona, fins a la sortida 27: Badalona-Mataró, on s’incorpora a l’autopisata C-31. Surti a la sortida 213: Badalona N.-Mollet.

Des de València, Tarragona pels Túnels del Garraf (C-32)

Vostè circula per la C-32. Abans d’entrar a Barcelona, prengui direcció Ciutat Vella, Ronda Litoral, com si anés al port.Creuar tot Barcelona, fins a la sortida 27: Badalona-Mataró, on s’incorpora a l’autopisata C-31. Surti a la sortida 213: Badalona N.-Mollet.

Des de l’aeroport de Barcelona (El Prat)

En automòbil

Sortint de l’aeroport anar direcció Ciutat Vella i prendre la Ronda Litoral. Seguir fins la sortida 27 (Badalona-Mataró), on s’incorpora a l’autopisata C-31. Surti a la sortida 213: Badalona N.-Mollet.

En tren Renfe

Agafar el tren, línia R2 direcció Barcelona i baixar a la parada de Clot-Aragó, per agafar la línia R1, direcció Mataró o Blanes. Baixar a l’estació de Badalona. L’hotel queda a uns 700 m sortint de l’estació cap a la dreta i seguint tot el passeig. Més informació a  http://www.aeropuertobarcelona-elprat.com/cat/accesos_aeropuerto_tren4010.htm

En Aerobus

Agafar l’Aerobus fins a Plaça Catalunya, allà buscar l’accés a Rodalies Renfe (tren) i agafar qualsevol dels trens de la C1 que vagi direcció Mataró o Blanes.Baixar a l’estació de Badalona. L’hotel queda a uns 700 m sortint de l’estació cap a la dreta i seguint tot el passeig. Més informació a http://www.aeropuertobarcelona-elprat.com/cat/accesos_aeropuerto_taxi_bus4030.htm

En taxi

Indicar al taxista que surti a Badalona Nord i no pagar més d’uns 50-60 Euros. Demanar sempre el rebut, on ha de constar el número de llicència del taxi (ha de ser visible al tablier del cotxe).

Des de l’aeroport de Girona-Costa Brava

Agafar l’autobús que va al centre de Barcelona (Estació del Nord, al costat de l’Arc de Triomf). El trajecte dura aproximadament 1 hora i 10 minuts. Des de l’estació d’autobusos caminar uns 250 m fins a la parada de Barcelona-Arc de Triomf de Rodalies Renfe i agafar la línea R!, cap a Mataró. Baixar a l’estació de Badalona. L’hotel queda a uns 700 m sortint de l’estació cap a la dreta i seguint tot el passeig. Més informació a http://www.barcelona-girona-airport.com/es/main/get/66

 

De l’autopista C-32 (sortida 213) a l’Hotel

Sortir de l’autopista per la sortida 213: Badalona N-Mollet) i seguir les indicacions de l’Hotel Miramar. Baixar per l’avinguda que baixa cap al mart: PRESIDENT COMOPANYS, fins que és obligatori girar a l’esquerra: FRANCESC LAYRET (després SANT BRU). Continuar uns 1000 metres, passant 5 semàfors, i girar a la dreta pel carrer MARTÍ i JULIÀ, fins a l’últim carrer: SANTA MARIA, per on ha de seguir fins al proper carrer. Allà girarà a l’esquerra i el següent carrer a la dreta. Estarà ara al passeig de palmeres. Circuli amb compte, és zona de vianants. A uns 500 metres trobarà l’HOTEL MIRAMAR.